Boende/Camping

Vi erbjuder camping på gräsytan vid tävlingsplatsen.

Det kommer finnas 40 platser för bokning.
Uppdatering 2017-06-26 – Det finns endast ett fåtal platser kvar för bokning.

Notera: Att camping utanför tilldelat område inom Knektaparken är otillåtet.

Pris: 400 kr / natt inklusive el, 300 kr / natt exklusive el. På grund av bristande mängd inkopplingsmöjligheter ber vi er att ta med riklig mängd kablage.

Bokningen sker på sm@jonkopingskanotklubb.se.
Skriv camping i ärende/subject raden.

Betalning för campingen ska ske på PG 331893-8 senast 1 juli.

Bokningen är bindande i samband med betalning.

Information till campinggäster

Campingplatserna är fördelade i första hand klubbvis och vi har försökt ta hänsyn till dem som kommer efter söndag eller åker hem före lördag. Så att det ska gå smidigt att komma in och ur campingplatserna med husvagn/husbil.

Incheckning kan ske fr o m söndag 16 juli kl 12.00. Tre platser är bokade fr o m lördag 15 juli, separat överenskommelse för incheckning kommer att ske med dem.

Incheckning som sker övriga dagar är tidigast kl 15.00 bokningsdagen.

Utcheckning sker senast kl 14.00 för dem som lämnar före lördag 21 juli. Lördag 21 juli sker utcheckning i samband med avslutning av tävlingarna.

Samtliga som bokat campingplats med el ska ta med jordad elkabel ca 25 meter. Det krävs ingen special kontakt utan vanlig 230 volts jordad elkabel. Detta för att kabel ska räcka från EL centralerna till alla campingplatser.

Toaletter och omklädningsrum i arenan kommer att finnas tillgängliga dygnet runt under SM-veckan.

En bil får parkeras på respektive campingplats, undvik att köra över gräsmattorna i onödan för att inte slita på parkområdet. Blir det blöta markförhållanden förbehåller vi oss rätten att anvisa annan parkeringsyta. Visa hänsyn och kör inte på campingområdet i onödan, tänk på att det är ett parkområde där det vistas gång- och cykeltrafikanter.

Vi värnar om vår miljö och våra paddelvatten därför uppmanar vi alla att sortera sina sopor.

På tävlingsplatsen finns det särskilda tunnor för matavfall. Påsar finns att hämta i måldomartornet. Vi uppmanar er att sortera övriga sopor och lämna på närmsta återvinningsstation. Återvinningsstationer finns bland annat vid Ica Maxi, Coop A6 och A6 stora parkering. Där sorterar man glas, metall, pappersförpackningar, plastförpackningar och tidningar. Containrar för restavfall finns i anslutning till campingområdet.

Pant kan lämnas i särskilda behållare på tävlingsplatsen.

Frågor angående campingen skickar ni till sm@jonkopingskanotklubb.se. Campingansvarig på plats fr o m lördag 15 juli är Lars Johansson.